Portfolio

Tässä niitä nyt on. Joitakin valikoituja työnäytteitä matkan varrelta.

045 114 2929 Ark. 12:00 - 15:00

Verkkosivustot

Muutama perinteisempi verkkosivusto.

HKT Yli-Heikkilä Oy

HKT Yli-Heikkilä Oy on yksi merkittävimmistä Pohjoismaisista hyllynvalmistajista.

Päivitimme yrityksen verkkosivuston uudelle aikakaudelle. Sivusto on responsiivinen joten se skaalautuu sulavasti kaikille laitteille, lisäksi sivusto on monikielinen. Kotisivujen alustana toimii Contao julkaisujärjestelmä + MetaModels laajennus.

Siirry sivustolle

Rakennusliike Mika Vettenranta

Mika Vettenranta Ky on Seinäjoen alueella toimiva rakennusalan yritys, joka on keskittynyt pientalo- ja rivitalorakentamiseen.

Suunnittelimme ja toteutimme uuden verkkosivuston logoineen. Kotisivujen alustana toimii Contao julkaisujärjestelmä + MetaModels laajennus.

Siirry sivustolle

Saarela Oy

Saarela on vuonna 1950 perustettu Kauhavalla ja Seinäjoella toimiva vaateliike.

Suunnittelimme sekä toteutimme yritykselle uudet ja raikkaat kotisivut. Sivusto on responsiivinen joten se skaalautuu sulavasti kaikille laitteille. Kotisivujen alustana toimii Contao julkaisujärjestelmä.

Siirry sivustolle

Verkkokaupat

Verkkokaupat ja tuotekatalogit.

Lumilapset

Lumilapset on persoonallisten ja laadukkaiden lastenvaatteiden ja -tuotteiden uusi verkkokauppa.

Suunnittelimme ja toteutimme Lumilapset verkkokaupan. Kotisivujen alustana käytimme Contao julkaisujärjestelmää + Isotope verkkokauppalaajennusta.

Siirry sivustolle

Hyvänolontekijä

Kauneuden, terveyden, hyvinvoinnin ja kodinhoitotuotteiden verkkokauppa.

Toteutimme hyvänolontekijä verkkokaupan joka on ainoa laatuaan Suomessa. Kotisivujen alustana käytimme Contao julkaisujärjestelmää ja Isotope verkkokauppa lisäosaa.

Siirry sivustolle

Tuotekatalogit

Joskus riittää että tuotteet ovat vain selkeästi esillä.

Retromobile

Retromobile Oy on klassikko- ja urheiluautoihin erikoistunut yritys.

Suunnittelimme ja toteutimme Retromobilen verkkosivuston yritysilmeen logoineen, tietokantajärjestelmän autolistaukseen ja lisäksi kuvasimme joitain klassikkoautoja sivustolle. Kotisivujen alustana toimii Contao julkaisujärjestelmä + MetaModels laajennus.

Siirry sivustolle

Forsfood Oy

Forsfood Oy on Kauhajoella toimiva perheyritys, jolla on vahva ammattitaito ja osaaminen elintarviketeollisuuden laitteiden valmistajana vuodesta 1991.

Suunnittelimme ja toteutimme heille uuden nettisivuston tuotekatalogeineen. Sivusto on lisäksi monikielinen. Kotisivujen alustana toimii Contao julkaisujärjestelmä + Isotope Ecommerce laajennus.

Siirry sivustolle

Kivisalo Pro

Kivisalo Pro on suomalainen yritys, joka maahantuo ja markkinoi tavarankäsittelyyn, pakkaustoimintaan sekä muihin logistisiin tarpeisiin tuotteita sekä tarvikkeita.

Toteutimme Kivisalo Pro verkkosivuston ja tuotekatalogin. Kotisivujen alustana toimii Contao julkaisujärjestelmä + Isotope Ecommerce laajennus.

Siirry sivustolle

+ Hintamme ovat kilpailukykyiset.

ASIAKASPALVELU

Jovicom Oy
Vaskuuntie 62
34740 KORO

AVOINNA
Ark. 10.00 - 16.00


Tämä sivusto käyttää evästeitä (cookies)